Sail-Holland

Sitemap

Welkom

Aanraders

Wedstrijden

Opstappen

Mogelijkheden

Week zeilen

Midweek zeilen

Weekeind onder zeil

Een dag onder zeil

Dagdeel onder zeil

Vergaderen

Prijzen

Prijzen 2018

Preise 2018

Eten en drinken

Huishoudpakket

Overnachting

Over ons

Historie schip

Indeling schip

Details schip

Foto's en video's

Interieur

Fotocollage


Huishoudpakket

De Vrouw Dina doet het een beetje anders, lees verder.

Standaard aan boord worden er al theedoeken en keuken handdoeken geleverd. Ook koffiefilters en een aantal basis kruiden staan klaar in de kombuis. Per slaapvertrek vindt u tevens een kleine handdoek op uw opgemaakte bed met dekbed.

Wanneer u op basis van zelfverzorging boekt, worden de inkopen voor het verblijf aan boord ook door u zelf verzorgt. Wij bieden echter de mogelijkheid om het iets te vergemakkelijken met een huishoudpakket.

In een huishoudpakket zit; WC papier, keukenrollen, afwasmiddel, afwas tabs, handzeep pompje, vuilniszakken, pedaalemmerzakken, vaatdoekjes, afwasborstel

Deze artikelen liggen voor u klaar bij aankomst aan boord en hoeft u dus niet meer mee te brengen. Dat scheelt ruimte in de auto en tijd met inkopen doen. Als u met het vliegtuig naar Nederland komt is dit huishoudpakket helemaal een uitkomst en hoeft u bij aankomst niet gelijk aan de slag.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van uw verblijf aan boord:

Weekeind huishoudpakket:  €30

Midweek huishoudpakket:    €40

Week huishoudpakket:           €45


Verzorging boodschappen:

Er bestaat ook een mogelijkheid om al uw levensmiddelen via http://mazereeuw-grootverbruik.nl/de/  aan te laten leveren wanneer u vanuit Enkhuizen vertrekt. Tevens kunnen vaten bier en andere dranken ook door ons worden klaar gezet voor uw aankomst aan boord. Dit regelen wij zelf dus neem even contact op met info@sail-holland.nl. Via de slijterij De Dijk bieden wij Steenbergen pils, Heineken of Amstel aan in verschillende vaten.

Wat catering betreft verwijzen wij u voor alle mogelijkheden naar eten en drinken.

Een kok aan boord

Naast catering kunnen wij ook een kok aan boord regelen en verzorgen wij een Hollandse kookcursus van een dag aan boord. Kortom er zijn veel mogelijkheden. Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet, neem dan gerust via email of telefoon contact met ons op.


Een extra maat

Er is geen Zeilervaring nodig om een traditioneel zeilschip te zeilen. De bemanning laat u graag de kneepjes van het vak zien en samen met uw inzet zeilen wij naar de overkant. Omdat het zeilen voor iedereen leuk moet zijn, is het soms verstandig om een extra Maat mee te vragen. Dit vergemakkelijkt de handelingen tijdens het zeilen zodat u zelf niet zoveel hoeft mee te doen. Wij kunnen zelfs verzorgen dat u gezeild wordt.

Extra Maat: €70 per dag

Algemene leveringsvoorwaarden:

Voor Informatie                                      ©Sail-Holland                                                      info@sail-holland.nl

Top van de pagina

BBZ Algemene voorwaarden

BBZ Allgemeine bedingungen

BBZ Algemene Voorwaarden.pdf BBZ allgemeine_bedingungen.pdf