Sail-Holland

Sitemap

Welkom

Aanraders

Wedstrijden

Opstappen

Mogelijkheden

Week zeilen

Midweek zeilen

Weekeind onder zeil

Een dag onder zeil

Dagdeel onder zeil

Vergaderen

Prijzen

Prijzen 2018

Preise 2018

Eten en drinken

Huishoudpakket

Overnachting

Over ons

Historie schip

Indeling schip

Details schip

Foto's en video's

Interieur

Fotocollage


Indeling van het schip


Bovendeks is er veel bewegingsruimte. Op het achterdek bevind zich een bank en 2 zitplaatsen. Ook op de luikenkap kunt u rustig plaats nemen of loungen op de zitzakken.

 

Overdag is de kajuit/roef open voor algemeen gebruik. Daar kunt u overdag  bij minder mooi weer genieten van het uitzicht over het water.

 

Als u de trap naar beneden volgt komt u in de compleet ingerichte kombuis, voorzien van alle gemakken en apparatuur. Zoals  een koffiezetapparaat, oven, 4 kookplaten en een grill, koelkast, vaatwasser.


De leefruimte is ingericht met een comfortabele zithoek waar zo’n 25 personen kunnen aanschuiven. Het interieur is te wijzigen zodat een vergaderruimte, eetkamer of feestzaal gemakkelijk te realiseren valt. Het verblijf is licht van kleur en met eiken afgewerkt.

 

Er is aan bakboord (links) voorin het schip een 2e ingang. Voorin bevinden zich de zes tweepersoons  hutten / slaapvertrekken, elk met eigen douche en toilet. Het gehele schip is voorzien van centrale verwarming.Top van de pagina

Voor Informatie                                      ©Sail-Holland                                                      info@sail-holland.nl