Sail-Holland

Sitemap

Welkom

Aanraders

Wedstrijden

Opstappen

Mogelijkheden

Week zeilen

Midweek zeilen

Weekeind onder zeil

Een dag onder zeil

Dagdeel onder zeil

Vergaderen

Prijzen

Prijzen 2018

Preise 2018

Eten en drinken

Huishoudpakket

Overnachting

Over ons

Historie schip

Indeling schip

Details schip

Foto's en video's

Interieur

Fotocollage


Amsterdam: Routebeschrijving naar Oude Houthavens

 

Als u met de trein komt  is de looproute aangegeven of kies voor bus 48 halte voorzijde CS West, uitstappen voor de Tasmanstraat, Halte Houtmankade. Misschien kunt u beter zelf even Oude Houthaven op Google intikken, dan krijgt u een beter beeld.

 

Het schip de Vrouw Dina ligt aan steiger van de Oude Houthavens bij de Studenten containerwoningen die achter / parallel aan de Tasmanstraat liggen. Tussen deTasmanstraat en de ligplaats lopen twee straten richting Noordzeekanaal, te weten de Stavangerweg en  de Gevleweg. Vanaf de Tasmanstraat gaat u de Stavangerweg op en houdt u rechts aan richting het water/Noordzeekanaal, u ziet de masten boven de gebouwen uitsteken bij de Gevleweg (gepland).

 

Voor degenen die met de auto komen is er altijd voldoende betaalde parkeerruimte op de Pontsteiger (24 Euro dagkaart), in het verlengde van de Houtmankade (rechtdoor over het kruispunt of linksaf bij het kruispunt als u vanaf de Tasmanstraat komt). Wie met de auto komt kan het beste de ring A10 West nemen en na de afslag Haarlem, de afslag IJmuiden nemen, na de afslag rechts Centrum en dan als maar recht door de hoofdweg volgen (viaduct onderdoor en dan met bochten eerst rechts dan links naar de Tasmanstraat). Aan het einde van de Tasmanstraat bij het verkeerslicht met zicht op het groene brugwachtershuisje moet u links voorsorteren om de Pontsteiger op te gaan waar u kunt parkeren. Ook kunt u kiezen om  aan de overzijde van het Noordzeekanaal gratis te parkeren bij het NDSM terrein en vervolgens gratis het pontje naar de Pontsteiger nemen.

Top van de pagina

Voor Informatie                                      ©Sail-Holland                                                      info@sail-holland.nl

Centraal Station naar Oude Houthaven in Amsterdam(google maps)

1

Vertrek in Noordwestelijke richting op de Ruyterkade/s100 naar de Ruyterkade steigers en ga verder op de s100

1,7 km

2

Weg vervolgen naar Tasmanstraat / s102

350 m

3

Sla rechtsaf naar de Stavangerweg   

15 m

4

Sla rechtsaf naar de Gevleweg (gepland/zondernaam) richting Noordzeekanaal

U ziet de masten van de traditionele zeilschepen vanaf daar.