Sail-Holland

Sitemap

Welkom

Aanraders

Wedstrijden

Opstappen

Mogelijkheden

Week zeilen

Midweek zeilen

Weekeind onder zeil

Een dag onder zeil

Dagdeel onder zeil

Vergaderen

Prijzen

Prijzen 2018

Preise 2018

Eten en drinken

Huishoudpakket

Overnachting

Over ons

Historie schip

Indeling schip

Details schip

Foto's en video's

Interieur

Fotocollage


32-ste Pieperrace 1, 2 en 3 april


De 32-ste Pieperrace, op het Zuidelijk gedeelte van het IJsselmeer, gaat los in Volendam. Deze hardzeilwedstrijd voor traditionele zeilschepen, is het begin van ons vaarseizoen. Een goed begin is ‘t halve werk!

Behalve dat we er voor gaan, is het de bedoeling om tijdens en na de races een hoop lol te beleven.

Interesse? Mail of bel voor details.

Programma:

Vrijdagavond 1 april

komen alle schepen aan in de haven van Volendam en ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom aan boord. Wij bereiden een scheepsmaaltijd voor iedereen die zich daarvoor aanmeldt. Daarna vertrekken we voor de inschrijving (tussen 20:00-22:00 uur) naar ’t Gat van Nederland.


Zaterdag 2 april

kiezen we na het palaver van 9.30 uur het ruime sop ter voorbereiding van de start. Want om 10:30 uur volgt de 1e start voor de kleine schepen. Tussen 12:00 uur en 12:30 uur volgt ons startschot en strijken vlag. De race duurt tot 17:00 uur . Met daarna natuurlijk volop gezelligheid in en om de haven!


Zondag  7 april

3 april  begint rond dezelfde tijd als zaterdag met een start tot 12.30 uur maar een finish tot 16:00 uur. De  prijsuitreiking is om 17:30 uur in  ’t Gat van Nederland.


Kosten p.p. voor het hele weekeind  €150,00  incl. 6% BTW .


NB: Vrijdagavond ben je welkom aan boord. Graag van tevoren aanmelden  als je mee eet. Let op tussen 20-22 uur schrijf ik in.

Schipper & gastvrouw

Simi Koornstra

Top van de pagina

Voor Informatie                                      ©Sail-Holland                                                      info@sail-holland.nl

Maat & partner

Daniel