Sail-Holland

Sitemap

Welkom

Aanraders

Wedstrijden

Opstappen

Mogelijkheden

Week zeilen

Midweek zeilen

Weekeind onder zeil

Een dag onder zeil

Dagdeel onder zeil

Vergaderen

Prijzen

Prijzen 2018

Preise 2018

Eten en drinken

Huishoudpakket

Overnachting

Over ons

Historie schip

Indeling schip

Details schip

Foto's en video's

Interieur

Fotocollage


Week zeilen op “de Vrouw Dina”  


Vanaf € 4035 huurt u De Vrouw Dina een week, gebaseerd op 12 personen en zelfverzorging. Een week zeilen op en rond het IJsselmeer op traditioneel zeilschip met modern comfort.

Top van de pagina

Voor Informatie                                      ©Sail-Holland                                                      info@sail-holland.nl

Welkom aan boord.

Rond 10.00 uur staat de bemanning van  De Vrouw Dina in de haven klaar om u te verwelkomen. U kunt zich eerst rustig installeren per slaapvertrek. Er is een complete dekbedset en handlinnen voor iedereen aanwezig. Elk slaapvertrek biedt ruimte aan 2 personen en heeft een eigen douche en toilet. Er zijn ook theedoeken, handdoeken en schoonmaakmiddelen voor u in de kombuis, een huishoud pakket is echter op aanvraag.

Daarna houdt de bemanning een welkomstpraatje in de gemeenschappelijke ruimte. Daar maken we nader kennis en vertelt de schipper, in het kort, de wél lange geschiedenis van onze Vrouw Dina. We zullen het ook over het weer en hoe het werkt op zo een traditioneel zeilschip hebben. In overleg met u en afhankelijk van weer en wind, wordt de zeilroute gekozen en kiezen we het ruime sop. ’S Middags arriveren wij in de haven van de volgende stad waar u gerust even rond kunt kijken.


De volgende dagen kiezen we een nieuwe bestemming tussen Amsterdam en Ameland. Iedereen die mee wil doen kan mee doen maar er wordt op slechts 6 man gerekend die meedoen met zeilen. Optioneel is  een extra maat zodat u gezeild wordt. U kunt gerust zijn, u heeft géén zeilervaring nodig en er is ook tijd genoeg om u te ontspannen en te genieten van de sfeer. Bovendien kan er iedere dag een ander stadje bezichtigd worden. Aan boord is het ook gezellig vertoeven met de zitzakken op de luikenkap om na aankomst te genieten van de reuring in de haven. Soms als weer en wind het toe staan kunnen we droog vallen op het wad en genieten van een wonderbaarlijk fenomeen dat alleen met een platbodem kan. In 7 dagen is veel mogelijk en veel moois te beleven.

Op vrijdag (of zaterdag) rond 17.00uur zullen wij terugkeren in de haven van vertrek.

Een week duurt van zaterdag 10.00uur tot en met vrijdag 17.00uur.

Of van maandag 10.00uur tot en met zondag 17.00uur.


Een zeilbelevenis met ontspannen bezoekjes aan pittoreske stadjes, wie weet gaan we zelfs naar Amsterdam of de Waddeneilanden.

Heeft u interesse? Lees verder en / of doe een offerte aanvraag.

Er is plaats voor max. 12 personen . Bij deze tocht varen we niet uit onder de 8 personen.

Dit alles wordt aangeboden op basis van zelfverzorging en de schipper en de maat worden mee verzorgt.

Het schip is all-risk verzekerd en de bemanning is WA verzekerd.

Exclusief: Eindschoonmaak €125, service pakket €30, extra motoruren €40 en andere extra’s.


Mocht u voor een andere haven kiezen of een iets gewijzigd programma of u  heeft nog  vragen?

Mail: info@sail-holland.nl of  bel  met 06-46380842

Boeken kunt u via offerte aanvraag.